Terug naar Algemene Informatie

Diensten

KapelvieringenLink Kapel

 

Omzetten van video naar DVD
Overzetten van uw videobanden naar een dvd is bij Box Tv in goede handen. U kunt nu uw oude banden weg doen en genieten van de bestaande opnamen op een dvd. Met een donatie hiervoor ondersteund u het werk van Box Tv voor de bewoners/cliënten van het Landgoed Ursula.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? stuur dan een email naar info at boxtv.nl  Schrijf uw naam en adres en de vraag duidelijk op.

Kanaal 4 special

Wil je altijd kunnen kijken en luisteren naar Kanaaltje vier? Dat kan nu met de KanaalVierDVD. De DVD zit boordevol met jouw muziek. De bekende stemmen en filmpjes van Box Tv. Steun het omroepwerk en bestel deze leuke verrassende DVD bij de Afdeling Recreatie Ursula Wij vragen een vergoeding van slechts € 5,00

Digitale tv

Omroepvereniging Box Tv neemt haar programma`s op met Digitaal Videosysteem van Sony. Alle opnamen worden in Studio Box Tv Alphen aan den Rijn bewerkt. Hiervoor gebruiken wij het programma van Adobe Première Pro. Reportages kunnen overgezet worden op dvd.

Alle rechtstreekse uitzendingen vanuit de Studio in Nieuwveen worden direct bewerkt. Box Tv beschikt over een opname en techniekruimte. De uitzendingen worden via het Ziggo kabelnet kanaal 985 weergegeven.
Ipse de Bruggen beschikt over een modern glasvezelkabelnet.

 

Kabelkrant

Omroepvereniging Box Tv verzorgt voor Ipse de Bruggen en woonzorgcentrum Maria Dommer een 24 uur kabelkrant programma. Regelmatig verschijnen op het scherm berichten van de nieuwsdienst.

Sport en het weer zijn terugkomende onderdelen. Naast gerichte mededelingen van activiteiten en specifieke-informatie, worden reportages en video-opname getoond. De                                               kabelkrant is alleen te ontvangen in de directe omgeving op kanaal 985.

Ook kun je kijken naar Moef kanaal 986.